АНТАЛИЈА Нова Година

НОВА ГОДИНА АНТАЛИЈА 29.12.2019 – 02.01.2020 АНТАЛИЈА СО АВИОН – 5 ДЕНА / 4 НОЌИ Град со преку 300 сончеви денови во годината, богата историја, модерни зданија и преубави плажи,

PARIZ Nova Godina

ПАРИЗ ДОЧЕК НА НОВА 2020 ГОДИНА ПАРИЗ 6 ДЕНА / 5 НОЌИ – АВИОНСКИ ПРЕВОЗ Распослан на брегот на реката Сена, која го дели на два дела, овој преубав град,

ISTANBUL Nova Godina

                                                                                                            НОВА ГОДИНА ИСТАНБУЛ 29.12.2019 – 01.01.2020         ИСТАНБУЛ – АВИОНСКИ  ПРЕВОЗ     Истанбул – најкосмополитски град во светот, град на контрасти,