Специјални понуди

15 % – 35 % попуст за рана резервација

Резервирајте го вашиот летен одмор во едни од најубавите хотели во светот. За рана резервација до 30 април 2019 година

Незаборавни крстарења по Медитерианот по најповолни цени

Гастро Травел ви нуди незаборавни крстарења низ Медитерианот по најповолни цени. Погледнете ги програмите на следниот ЛИНК. За повеќе информации