Oрганизации на бизнис патувања

Гастро Травел нуди организации на различни бизнис патувања, семинари, саеми, конгресии… Ние овозможуваме целосна програма по желба на клиентите. За дополнителни информации контактирајте не’!

Адреса: Ул. Дервиш Цара бр. 4,   1200 Тетово

Телефон:  + 389 44 333 397  и   + 389 44 335 957

Мејл:  info@gastrotravel.com.mk