Зошто ние?

Туристичка агенција “ГАСТРО” Тетово e основана во 1994 година како приватна фирма која се занимава само со туристичка дејност.

Нашата агенција нуди разновидни туристички услуги во земјата и во странство, индивидуални и групни патувања во било која дестинација која Вие препорачувате во странство, резервации за авио билети, автобуски билети,  екскурзии, конференции, конгреси и друго.

Професионалноста на агенцијата се основа на долгогодишното искуство и тоа без ниту еден приговор или жалба од клиентите.

Нашата агенција е членка на групацијата ИАТА и Стопанската комора на Македонија.

Од 2003 година, согласно новиот Закон за туризам, компанијата поседува лиценца “А” за тур оператор од Министерството за Економија на РМ.

ПОСЕТЕТЕ НЕ И НАЈДЕТЕ ГИ КВАЛИТЕТИТЕ НА НАШИТЕ УСЛУГИ!