Наши услуги

ТРАНСПОРТ
ХОТЕЛСКИ РЕЗЕРВАЦИИ
ТУРИСТИЧКИ ПРОШЕТКИ

✔ Гасто Травел Ви овозможува брза и ефикасна услуга како и сите информации поврзани со планирање на Вашето авионско              патување, по најниски тарифи на сите авиокомпании!
✔ Секој ден авионски и автобуски превоз за Истанбул!
✔ Резервации во најдобрите хотели низ светот!
✔ Крстарења, тури, ексурзии по најповолни цени!
✔ Бизнис патувања по барање на клиентот!

За дополнителни информации и резервации контактирајте не’:

Адреса: Ул. Дервиш Цара бр. 4,   1200 Тетово

Телефон:  + 389 44 333 397  и   + 389 44 335 957

Мејл:  info@gastrotravel.com.mk