15 % – 35 % попуст за рана резервација

Резервирајте го вашиот летен одмор во едни од најубавите хотели во светот. За рана резервација до 30 април 2019 година добивате попуст од 15 до 35%.

Погледнете ги хотелите на следниот ЛИНК.

За повеќе информации контактирајте ја нашата агенција.