Наши најпопуларни дестинации

Чартер летови кон најатрактивните дестинации!

Специјални понуди

Early booking, Last Minute, Попусти

15 % – 35 % попуст за рана резервација

Резервирајте го вашиот летен одмор во едни од најубавите хотели во светот. За рана резервација до 30 април 2019 година добивате попуст од 15 до 35%. Погледнете ги хотелите на

Незаборавни крстарења по Медитерианот по најповолни цени

Гастро Травел ви нуди незаборавни крстарења низ Медитерианот по најповолни цени. Погледнете ги програмите на следниот ЛИНК. За повеќе информации контактирајте ја нашата агенција.

Актуелни понуди

Прочитај повеќе

Контакт

Ул. Дервиш Цара бр. 4
          1200, Тетово
+ 389 44 333 397
         + 389 44 335 957
info@gastrotravel.com.mk
MacedonianEnglish